Varför gå med?

Är du UF-företagare och vill sälja mer? Hoppas du kunna nå ut till fler kunder? Vill du kunna fokusera på det som är viktigt i ditt företag? Då har vi lösningen för dig!

Vi erbjuder Sveriges alla UF företag att ansluta sig till den nya digitala UF mässan. Ni får en beställning i inkorgen och ett Klirr i kassan. Vi sköter allt annat.

Vi får endast betalt när du får betalt

Tanken med Klirr är att det endast skall gå bra för oss, när det går bra för er. Därför är våra främsta intäkter relativa till hur mycket vi säljer åt er. Vi tar alltså en procentdel av de pengar vi tjänat åt er. Det tillkommer en uppläggningsavgift för att täcka registreringen och den fortsatta utvecklingen av tjänsten.

Smidiga betalningar

För att underlätta för UF-företagens kunder och för UF-företagen själva använder vi Swish Handel. Klirr UF är det enda UF-företaget som någonsin haft tillgång till Swish Handel. Smidigare betalningar helt enkelt! :)

Marknadsföring, marknadsföring, marknadsföring

Då tjänsten i stor utsträckning är självgående kommer vi i UF företaget kunna lägga huvuddelen av vårt fokus på att hjälpa er sälja mer. Vi planerar på att samarbeta med influensers, tryckerier och marknadsföringsbyråer för att öka trafiken till era produktsidor.